Vă invităm la serviciul nostru de închinare

duminică @ 9am, 6pm / marți @ 7pm / joi @ 7pm

Nașterea din Fecioară

De aceea, Domnul Însuşi vă va da un semn: Iată, fecioara va rămâne însărcinată, va naşte un fiu şi-I va pune numele Emanuel (Dumnezeu este cu noi). Isaia 7:14

Prin Harul lui Dumnezeu, iată-ne din nou în pragul marii sărbători – Nașterea Mântuitorului. Nașterea Domnului Isus este nașterea Speranței pentru o lume învăluită în bezna păcatului.

Deși aproape jumătate din populația lumii sărbătorește într-un anumit fel data de 25 decembrie, mulți din ei nu asociază această sărbătoare cu Nașterea Domnului. Iar dintre cei care sărbătoresc Nașterea Domnului și se numesc Creștini, sunt unii care nu cred că Domnul Isus s-a născut din fecioară, așa cum declară Cuvântul lui Dumnezeu – Biblia.

Nașterea din fecioară, nu poate fi pusă la îndoială de către cei care acceptă Biblia și autoriatea ei. Prorocul Isaia a vestit nașterea din fecioară, îngerul Gavril a spus Mariei că va naște un fiu, fără ca ea să cunoască bărbat, iar îngerul care a venit în vis la Iosif a spus că Pruncul care se va naște este de la Duhul Sfânt.

Acest adevăr trebuie acceptat prin credință! Biblia îl declară și noi îl credem! Maria a acceptat acest miracol prin credință, chiar dacă nu a înțeles “cum se va face lucrul acesta”. Pentru ea a fost destul să audă că “nici un cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere”. Dumnezeu a făcut pe primul om din țărâna pământului și de ce ar fi prea greu pentru El să facă o fecioară să nască? Nu avem nici un motiv să credem că această minune ar fi fost peste puterea lui Dumnezeu.

Apostolul Pavel a scris că “omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci pentru el sunt o nebunie; si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuie judecate duhovniceste.” Deci numai cei ce-L primesc pe Domnul Isus, cel născut din fecioara Maria, și sunt călăuziți de Duhul lui Dumnezeu, vor crede că El a umblat pe mare, a potolit furtuna, a înviat pe Lazăr și mântuiește de păcate.

La aceste sărbători dorim ca noi toți, împeună cu prietenii și vizitatorii noștrii să credem Cuvântul lui Dumnezeu și prin credință, să primim pe Domnul Isus Hristos ca și Mântuitor. Astfel, vom experimenta Nașterea Lui în inimile noastre.

„Crede în Domnul Isus şi vei fi mântuit, tu şi casa ta” Fapte 16:31

Vă dorim Sărbători Binecuvântate, mult har și fericire!
Pastor Vasile Cinpean

Știri și Evenimente

Support Financiar - Vă rugăm să luați în considerare să ne susțineți financiar. Vă rugăm să trimiteți cecuri personale la: 5544 SE 128th Ave. Portland Oregon, 97236 2 Corinteni 9:8 Şi Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiţi în orice faptă bună,...
Future Minded (Articol Assemblies of God) - Fleeing the repressive regime of then-Communist Romania, thousands of refugees re-settled in Portland, Oregon, during the late 1970s and 1980s. They lost much in choosing freedom — but not their faith, strong work ethic, and deeply ingrained commitment to family and community. That wealth of spirit and character proved a strong foundation for southeast Portland’s...