Cina Domnului – Iunie 7, 2020

Dragii noștrii frați și surori! Mulțumim lui Dumnezeu, pentru că avem posibilitatea să sărbătorim Cina Domnului încă odată, în acest timp de pandemie. Duminica aceasta, iunie 7, vom organiza un drive-through pentru a distribui Elementele Cinei Domnului, la fel ca și luna trecută. Programul zilei de duminică 7 iunie: 10 AM Serviciul Divin de dimineață...

Vă invităm la serviciul nostru de închinare

duminică @ 9am, 6pm / joi @ 7pm

Informare – 21 mai, 2020

Publicat pe mai 21, 2020

Dragii noștrii frați și surori,

Vă salutăm cu mult drag, în numele prețios și sfânt al Domnului Isus Hristos!

Mulțumim lui Dumnezeu care până aici ne-a ajutat și a fost cu noi, în acest timp de pandemie, când biserica a trebuit să-și modifice modul de slujire, din cauza restricțiilor impuse de lege.

Știm că aveți multe întrbări, cu privire la durata acestor restricții. La fel ne întrebăm și noi, până când va trebui să așteptăm, pentru a ne putea întâlnii din nou împreună.

În momentul de față, legile de STAY-HOME date de către guvernatoarea statului Oregon, sunt dezbătute în Cortul Suprem al statului, și se așteaptă o decizie în cursul zilei de mâine. Între timp, un număr mare de pastori (peste 70) a bisericilor din Oregon, au semnat o declarație, prin care ei se angazează să nu deschidă bisericile, decât numai după planul aprobat de către guvernatoare. Puteți citi aici scrisoare lor. https://starkandmain.org/home/2020/5/18/statement-of-unity

Cât despre noi, vom continua să slujim Domnului, după programul pe care l-am imprementat până acum, în timp ce vom urmări orice posibilitate de redeschidere și vă vom informa imediat de orice schimbare.

Ne rugăm ca Domnul să vă țină sănătoși și plini de credința că El este la cârma lucrurilor.

El vă va întări până la sfârşit, în aşa fel ca să fiţi fără vină în ziua venirii Domnului nostru Isus Hristos. (1 Cor. 1:8)

Fiți binecuvântați de Domnul, împreună cu familiile dumneavoastă!
Pastor Vasile Cinpean