Cina Domnului – Iunie 7, 2020

Dragii noștrii frați și surori! Mulțumim lui Dumnezeu, pentru că avem posibilitatea să sărbătorim Cina Domnului încă odată, în acest timp de pandemie. Duminica aceasta, iunie 7, vom organiza un drive-through pentru a distribui Elementele Cinei Domnului, la fel ca și luna trecută. Programul zilei de duminică 7 iunie: 10 AM Serviciul Divin de dimineață...

Vă invităm la serviciul nostru de închinare

duminică @ 9am, 6pm / joi @ 7pm

Anunț important – sâmbătă 23 mai, 2020

Publicat pe mai 23, 2020

Dragii noștrii frați și surori, Dumnezeu lucrează! Slavă Lui!

Ieri, cu toții am văzut pe președintele Donald J. Trump, anunțând că el recunoaște bisericile ca fiind esențiale și dând ordin guvernatorilor să permită bisericiilor să se adune la închinare. Pentru această acțiune ne-am rugat și am dorit-o.

În urma acestui anunț, împreună cu frații păstori asistenți și cu frații din comitet, am analizat recomandările date de către CDC, la care președintele a făcut referință. În final, am decis că ar fi iresponsabil din partea noastră, să ne grăbim să deschidem biserica pentru serviciile de mâine, duminică 24 mai, pentru două motive:

În primul rând, nu este clar dacă toate recomandările de la CDC, referitoare la redeschiderea bisericilor, au fost schimbate pentru a suporta anunțul președintelui. De exemplu, una din recomandările date de CDC este să respectăm legile și directivele la nivel de stat. Știm că legea statului, limitează orice întâlnire la un număr de maximum 25 de persoane și timpul este prea scurt pentru a primi claritate despre aceasta și despre câteva alte recomandări.

În al 2-lea rând, dorim să facem totul posibil pentru protejarea membrilor bisericii. Suntem o biserică mare, cu mulți membrii doritori să se adune împreună la închinare. Aceasta ne obligă să facem și să documentăm planuri pentru dezinfectarea clădirii, pentru intrarea și ieșirea din clădire, pentru menținerea distanței, și orice alte pregătiri necesare pentru cea mai bună experiență posibilă.

Vă rugăm să urmăriți serviciile de mâine online, la 10AM și 6PM, unde vom mai face ultimele anunțuri. De asemenea vă rugăm să dați dovadă de răbdare, în timp ce ne pregătim pentru redeschiderea bisericii, în cele mai bune condiții.

Fraţii mei, luaţi ca pildă de suferinţă şi de răbdare pe prorocii care au vorbit în Numele Domnului. Iată, noi numim fericiţi pe cei ce au răbdat. (Iacov 5:10-11)

Vă mulțumim pentru răbdare și rugăciune, asigurându-vă că facem tot posibilul să urgentăm aceste pregătiri. Fiți binecuvântați de Domnul, împreună cu familiile dumneavoastă!

Pastor Vasile Cinpean